Succesvolle start van een nieuw project

Op zondag 2 juni vierde pastoor Wim van den Berg zijn 25-jarig priesterjubileum in de Maria Magdalena parochie te Eindhoven. Een feestelijke dag, waarbij natuurlijk velen een cadeautje wilden geven aan de pastoor. Hij had hier goed over nagedacht en besloten om een bijdrage te vragen voor de studiekosten van de Filipijnse student Reynollex Ragaodao, die assisterend pastoor Leonie van Straaten in de IFI heeft ontmoet en wiens studiekosten we als parochie willen ondersteunen. Het was een goed gevulde kerk, een mooie dag en het werd een succesvolle start van dit nieuwe project.

De rector van ACTS, referent Terry Revolido, heeft na het bezoek van Leonie in overleg met haar een formele aanvraag ingediend bij Missie Sint Paulus, zodat deze het overzicht houdt op de projecten die we vanuit Nederlandse Oud-Katholieke parochies opstarten.

Wij in Eindhoven zijn blij dat we op onze eigen wijze een bijdrage kunnen leveren aan de studie van deze jonge priesterstudent, die onze ondersteuning verdient én nodig heeft.

Misschien een idee voor uw parochie, om bij een feestelijke gelegenheid een cadeautip te geven waarmee een project van Missie Sint Paulus geholpen wordt?

Leonie van Straaten, assisterend pastoor in Eindhoven