Prachtig, die nieuwe Missie en Diaconaatskalender 2016

Ja, een bijzonder geschenk is het, de Missie en Diaconaatskalender 2016. Voor iedereen die iets positiefs in deze donkere tijd en wereld wil laten zien. Met uitleg over hoe het BETER kan worden in de wereld en hoe mensen daar zich in Gods naam wereldwijd volop voor inzetten.  En met succes zich daarvoor inzetten.

 

Dat ziet u op foto’s waar blijdschap over jong geloof en een nieuwe toekomst van afstraalt. Voor € 8 is deze  kleurige kalender te koop. Daarmee steunt u een scala aan projecten  van Missie en Diaconaat St Paulus: van Kopten tot Anglicanen. Dat kan alleen maar door de volledige Pro Deo inzet van de makers en verkopers. De kalender is ook nog eens  toekomst-verantwoord: hij is gedrukt op extra dik luxe kringlooppapier.

 

Een levendig beeld van de wereld                                                               

De foto’s zijn in A-4 formaat, hij is uitklapbaar en op te hangen. Alles is in 6 talen, handig voor bekenden in het buitenland. Met extra ruimte voor notities. Bestellen kan via secretaris@stpaulus.okkn.nl. Bestelt u liever per telefoon? Bel dan 071-4076689. Verzending per post kost voor 1 kalender €3 aan porto extra. En voor 2-9 kalenders is dat € 5.

Deze bijzondere kalender is ook voor de feestdagen een aanrader. Dank voor uw aankoop !