Resultaat Vastenactie 2018

Wat gebeurde er met uw bijdragen?

Vaak vraagt Missie St. Paulus om een brijdrage voor een project en hoort u later hoeveel er in totaal is ontvangen.

Dit keer willen we een verslag met u delen waarin u kunt zien wie er met een deel van uw bijdrage zijn geholpen. Allemaal verhalen waar wij soms niet eens over nadenken met onze super goede zorgverlening in Nederland. Hieronder in het kort iets over de patiënten die geholpen zijn:

  • Een 62 jarige man is opgenomen in het ziekenhuis met een leveraandoening. Zijn kinderen konden een deel van de behandeling betalen en namens missie Sint Paulus (StP) de resterende €435. Helaas is, ondanks de zorg die hij kreeg, de man overleden.
  • Een vrouw met longontsteking is opgenomen in de ziekenhuis. Gelukkig zijn de medicijnen aangeslagen en is de patiënt volledig hersteld. De familie heeft €300 betaald. Namens missie StP nog € 530
  • Een jonge vrouw met brandwonden is behandeld. Betaald met hulp van missie StP € 61.
  • Een man van middelbare leeftijd heeft tijdens zijn werk zijn arm en been gebroken. Hij is opgenomen en is nog onder behandeling. Missie StP heeft € 428 bijgedragen aan zijn behandeling.
  • Een arme vrouw met een hernia is opgenomen en behandeld. Missie StP heeft €200 betaald aan haar medische kosten.
  • Een man met hernia ook opgenomen en behandeld. Zijn medische kosten van €239 zijn ook met hulp van missie StP betaald.
  • Een moeder van 3 met een chronische leveraandoening heeft maandelijks medicijnen nodig. Haar man is drugsverslaafde. Missie StP heeft € 151 bijgedragen aan de kosten van haar medicijnen.

Alle patiënten zijn dankbaar voor de medische hulp die ze hebben ontvangen. Gelukkig konden de kosten gedekt worden uit de giften aan dit project.

Alle gevers hartelijk dank. Ook namens missie Sint Paulus