Donateurs Bedankt!

Een jaar komt op zijn einde en zoals velen maakt ook de Bisschoppelijke Commissie Sint Paulus, OK missie en diaconaat de balans op van wat er allemaal zoal heeft plaatsgevonden. Er is een hoop waar we dankbaar voor mogen zijn.

 

U hoort meestal alleen van ons als er acties zijn maar er gebeurt veel meer achter de schermen. Er wordt 5 keer per jaar vergaderd over de projecten waar we mee bezig zijn, acties die uitgewerkt moeten worden en plannen maken voor de toekomst. Daarnaast wordt er buiten de vergaderingen om veel aandacht besteed aan de contacten met de mensen die de projecten ter plaatse uitvoeren.

 

2016 was een jaar met gulle donaties voor de vastenactie ten bate van het vluchtelingenkamp Marratane in Mozambique waar de Anglicaanse gemeenschap goed werk verricht. De opbrengst van de voorjaarsactie voor het ziekenhuis van onze Koptische zusters in Egypte overtrof onze verwachting en de najaarsactie voor het Betunehuis in Hong Kong waar onze zusterkerk op de Filippijnen nauw bij betrokken is, loopt nog.

 

Sint Paulus wil via deze weg iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan dit mooie resultaat voor 2016. Fijn dat u uw hart open heeft gesteld voor deze projecten. Namens Sint Paulus hartelijk dank!

 

Volgend jaar mag de Bisschoppelijke Commissie Sint Paulus, OK missie en diaconaat haar 50e verjaardag gaan vieren. En in dit feestelijke jaar gaan we natuurlijk door met de diverse projecten die ondersteuning geven op het gebied van landbouw, gezondheidszorg, kwetsbare groepen, opleiding en kerkopbouw. Helpt u in dit feestjaar ook weer mee? Alvast bedankt!