Missie en Diaconaatskalender 2016 te koop!

De Missie en Diaconaatskalender, die zo goed werd ontvangen in 2014 en 2015, is nu ook voor 2016 beschikbaar. De kalender wordt op hetzelfde luxe kringlooppapier mèt eurokeurmerk en zónder bleekmiddelen gedrukt als in 2015 en de gehele vormgeving is vergelijkbaar, met nieuwe projecten in beeld.
U zult foto’s zien van koptische Christenen in Egypte, die verloren en opgegeven mensen met een handicap nieuw uitzicht geven. Van een groep jonge Anglicaanse zusters die hun handen uit de mouwen steken voor hun omgeving. Van de Onafhankelijke kerk in de Filippijnen waar men met alsmaar moeilijker weersomstandigheden door de opwarming van de aarde kampt. Ook een alsmaar sneller groeiende kerk in Mozambique komt in beeld waar blijdschap over jong Geloof en een nieuwe toekomst van de foto’s afstraalt. Kortom, er zal opnieuw veel te zien en te lezen zijn over het missie- en diaconaatswerk in de wereld.

 
U steunt de projecten door de Missie en Diaconaatskalender 2016 te kopen voor € 8. Dit verkoopbedrag is slechts mogelijk doordat er uitsluitend belangeloos gewerkt wordt door de ontwerpers, opstellers en verdelers. Zelf geen interesse in de kalender ? Geef hem cadeau of …. Ook de moeite waard : geef dit bedrag en laat ons er één aan iemand cadeau geven. Namens u !
Het formaat van de kalender is ca. 30x21cm (breedte x lengte) met een ringband met ophangmogelijkheid aan de bovenzijde waardoor de bladen omgeklapt kunnen worden. Bij elke datum is extra ruimte om bijv. afspraken, verjaardagen enz. te noteren.

 
Heeft u geen gelegenheid de kalender te kopen via een verdeler/vrijwilliger dan kunt u hem bestellen via secretaris@stpaulus.okkn.nl. Bestelt u liever per telefoon dan kan dat ook op 071-4076689.

Toezending per post kost voor 1 kalender €3,–aan porto extra. En voor 2-9 kalenders is dat € 5,–.

Dit bijzondere geschenk voor de feestdagen in 6 talen met een hele bladzijde vol met achtergrondinformatie over de beelden/projecten is een aanrader voor de feestdagen. Dank voor uw aankoop !